Potrivit Ordonanței de Urgenta Nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului .

NU se accepta retur pentru produsele comercializate care sunt executate pe baza unei comenzi personalizate la producător conform cerințelor clientului.

Daca produsul achiziționat nu corespunde necesitaților utilizatorului, poți denunța unilateral contractul in termenul mai sus menționat si returna produsul(e), iar noi iți oferim 2 opțiuni:

  1. va returnam contravaloarea produsului;
  2. puteți folosi contravaloarea produsului, pentru achitarea altui produs.

Solicitarea de denunțare unilaterala a contractului la distanta este necesar sa se facă in scris, prin acest formular.

Produsul poate fi returnat numai daca este in condiții perfecte (fără urme de uzura, zgârieturi, lovituri), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente, documentele care l-au însoțit si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul recepționarii).

Produsul va fi returnat împreuna cu o copie de pe factura de achiziție si certificatul de garanție in original.

Returul produselor se face direct la producător, clientul suporta integral costul transportului. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 30 de zile de la data denunțării produsului de către client.