Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului .

TOATE produsele comercializate sunt executate pe baza unei comenzi personalizate la producator. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti denunta unilateral contractul in termenul mai sus mentionat si returna produsul(e), iar noi iti oferim 3 optiuni:

  1. va returnam contravaloarea produsului;
  2. va inlocuim produsul cu un alt produs identic;
  3. puteti folosi contravaloarea produsului, pentru achitarea altui produs.

Solicitarea de denuntare unilaterala a contractului la distanta este necesar sa se faca in scris, prin acest formular.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara urme de uzura, zgarieturi, lovituri), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original.

Renuntarea la cumparare in termen de 48 ore se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Returul produselor se face direct la producător, clientul suporta integral costul transportului. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 30 de zile de la data denunțării produsului de către client.