Potrivit Ordonanței de Urgenta Nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța la cumpărare, in termen de 14 zile de la primirea produsului .

NU se accepta pentru retur produsele care sunt executate pe baza unei comenzi personalizate conform cerințelor clientului – material îmbrăcăminte cu accesorii personalizate.

In caz de acceptare retur, produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte (fără urme de uzura, zgârieturi, lovituri), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente, documentele care l-au însoțit și produsele cadou-bonus (exact ca în momentul recepționării). Verificarea produsului se face direct la producător si in caz de neconformități se percep taxe de aducere la conformitate.

Returul produselor se face direct la producător, clientul suporta integral costul transportului.

In caz ca returul are la baza un motiv ce nu tine de un defect al produsului, se pot percepe taxe de pana la 15% din valoare.

Rambursarea contravalorii produselor returnate din care se scade costul de transport de la livrarea inițiala se va face în cel mult 30 de zile de la data recepționării produsului de către producător.