De mai bine de 4 decenii, Thomashilfen lucrează pentru ca oamenii să se simtă bine. În sprijinul tuturor persoanelor care suferă de boală sau dizabilitate, scopul nostru este sănătatea, bunăstarea și dezvoltarea pozitivă. Personalul nostru de specialiști se străduiește să răspundă unei cereri constante de excelare în domeniul reabilitării. Sunt experți în scaune, culcat, poziționare, dar mai ales - mișcare și mobilitate.

La fel ca în trecut, continuăm să dezvoltăm și să comercializăm produse utile de înaltă calitate, cu mult entuziasm și experiență care îi fac pe oameni să se simtă mai bine. Eforturile noastre disting Thomashilfen ca una dintre cele mai importante mărci de pe piața internațională de reabilitare astăzi.

La Thomashilfen, realizăm performanțe profesionale maxime și dezvoltări interdisciplinare prin integrarea rețelei interne a grupului THOMAS și a unei rețele externe de experți. Schimbul intensiv cu medici, reprezentanți ai agențiilor de finanțare, specialiști în asistență medicală, dealeri specializați, grupuri de ajutor și rude îngrijitoare asigură un progres constant al know-how-ului existent.
Site oficial Thomashilfen