Fondată în 1973, Etac este un lider mondial in dezvoltarea si furnizarea dispozitivelor de asistență ergonomice și echipamentelor de manipulare a pacienților. Inima noastră stă în soluțiile care optimizează calitatea vieții pentru individ, familia și persoanele care îi îngrijesc.

Prin mărcile noastre de produse specializate, oferim produse de ultimă generație pentru o gamă largă de nevoi zilnice și setări de îngrijire, pentru toate etapele vieții. Indiferent dacă soluția este pentru un copil sau o persoană în vârstă, scopul nostru este de a promova abilitățile individului și de a îmbunătăți condițiile de lucru ale îngrijitorului - prin calitate, funcționalitate și design.

Devotamentul nostru a dus la numeroase premii și la o mare satisfacție a clienților de pe tot globul. Cu un spirit de pionierat și o mentalitate inovatoare, continuăm să creăm posibilități pentru utilizatori, pacienți și îngrijitori.

Etac are sediul central în Suedia, cu peste 900 de angajați în întreaga lume și are vânzări în peste 50 de țări prin intermediul propriilor entități și distribuitori.

Brandul R82 - oferă soluții pediatrice inovatoare adaptate la nevoile individului și ale îngrijitorului, oferind sprijin și promovând participarea la activitățile zilnice.
Site oficial Etac - R82