Compania PATRON a fost înființată în 1994, în orașul Melnik (la 35 km nord de Praga). Regiunea Melnik este foarte bine cunoscută drept locul tradițional de producție a echipamentelor pentru copii și persoane cu dizabilități. Datorită dezvoltării treptate și rapide, compania este alcătuită acum din 2 divizii - Divizia REHA, Divizia BABY, cu facilități de producție proprii și o rețea extinsă de distribuție care acoperă peste 30 de țări din întreaga lume.

Divizia REHA - aparține marelui angrosist și furnizor de echipamente medicale specializate (dispozitive medicale) din Republica Cehă. PATRON aparține marilor producători europeni mijlocii de echipamente de reabilitare și dispozitive medicale.

Toate produsele companiei PATRON Bohemia a.s. îndeplinesc toate standardele și condițiile solicitate legal, precum și reglementările solicitate pe scară largă din Directiva CE a Consiliului. Compania este certificată ISO 9001/2000. Proiectarea și producția se concentrează la nivelul tehnic ridicat al produselor, la un nivel înalt și la un design complet funcțional, la un nivel ridicat de calitate și, în special, la o bună flexibilitate în combinația de comenzi în funcție de solicitările clientului.

Datorită calității și nivelului tehnic ridicat al produselor noastre, am fost premiați prin numărul de prețuri la spectacole și expoziții.

Colaborăm cu cei mai buni specialiști din acele sucursale din întreaga Republică Cehă și din țări străine, de mai mulți ani. Aceștia au obținut premii și un mare interes pentru noile noastre produse ne conving pe direcția corectă a dezvoltării noastre. Capacitatea noastră de concurență se bazează pe raportul preț competitiv / valoare de utilizare, un nivel ridicat și un design complet funcțional, un nivel ridicat de calitate și, în special, o bună flexibilitate în combinația de comenzi în funcție de solicitările clientului.
Descarca catalogul Patron Site oficial Patron